Bli medlem!

Genom att bli medlem i Föreningen Eljarödsbadet stöttar du vårt arbete med att få badet att fortleva!

 

Vad kostar det?

Medlemsavgiften för 2024:

100 kr per person och kalenderår, från det år du fyller 15.

50 kr för barn, till det år du fyller 14.
Medlemsavgiften gäller per person, inte per hushåll - flera personer i ett hushåll är alltså välkomna att bli medlemmar!

 

Hur blir jag medlem och hur betalar jag in avgiften?

Alternativ 1:
Swisha totalbeloppet till 123 02 64 770. Ange för- och efternamn, födelseår och din e-postadress (viktigt!).


OBS! Swishar du för flera personer samtidigt, och alla namn inte får plats i meddelanderutan måste du skicka ett mejl till medlem@eljarodsbadet.se (också viktigt!). Detta för att vi ska kunna upprätthålla ett korrekt medlemsregister.

Alternativ 2:
Sätt in totalbeloppet på föreningens bankgiro 5522-4083. I meddelanderutan anger du för- och efternamn, födelseår och e-postadress. Har du ingen e-postadress anger du din postadress i rutan.

 

Du kommer att få ett bekräftelsemejl av föreningen inom några dagar på att betalningen är mottagen och att du nu är medlem i föreningen!


Vad får jag för pengarna?

Under badsäsongen får du som medlem bada när föreningen håller kvällsöppet. (2024 är det framförallt onsdagskvällar.) Men i grunden är det ett stödmedlemsskap, så genom att bli medlem visar du hur viktigt badet är för bygden. Du får såklart också rösträtt på föreningens årsmöten. 


Vad används medlemsavgiften till?

Till vårt arbete att driva badet tillsammans med kommunen och göra det till en attraktiv plats. Det kan handla om inköp av nya badleksaker mm. Föreningens utgifter sammanställs och granskas av den utsedda revisorn. I samband med årsmötet presenteras en sammanställning av utgifterna i årsredovisningen.


Får jag bada gratis om jag är medlem?

Nej inte under ordinarie öppettider. Det är fortfarande kommunen som administrerar entréavgifter och säsongskort. Däremot badar du som medlem gratis när föreningen håller kvällsöppet.


Vad kan jag hjälpa till med förutom att betala avgiften?

Nu när vi är med och driver badet har vi stort behov av idéella krafter. Det kan till exempel handla om gräsklippning eller att vara badvakt när vi har kvällsöppet. Du som är intresserad av att hjälpa till, skicka ett mail till styrelsen, så vet vi om att du finns.